Home         About          Order         Daftar Agen

Home             Order         Daftar Agen

Maklumat Produk

LactaMum Milk Booster  


Status Produk 100% Semula Jadi

Kelulusan KKM                   Bukan kategori ubat


Isi Kandungan                    20 Sachet 1 Box


Tempoh Penggunaan        Sebulan (1 x sehari)


Call : +6010- 845 0487. 

Bimbang Bayi Tak Cukup Susu? 
Nak Tambah Susu Badan?
"Sebelum Ni Dah Cuba Pelbagai Cara Tapi Tak Berkesan..."

Jangan Risau! 
LactaMum Milk Booster 
Membantu Menambah Susu Ibu 99% Berkesan,
Mudah & Pantas!

Stressnya Susu Sikit... Jangan Bimbang Anda Berada Di Tempat Yang Betul!

Lihat Pengakuan Ibu Kepada 8 Orang Anak Ini Yang  Telah Mencuba LactaMum Buat Pertama Kalinya!

Klik photo untuk tonton

Desclaimer/penafian : Keberkesanan produk ini bergantung pada kesesuaian individu. Setiap hasil daripada pengguna adalah berbeza ini kerana tahap kesihatan & metabolisme yang berbeza. Produk ini memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul berdasarkan testimoni dihalaman ini. Jangan putus asa, teruskan ikhtiar

Memperkenalkan...

LactaMum Milk Booster

Dipercayai Oleh Ibu Menyusu. Terbukti Membantu Membanyakkan Susu Badan Ibu 3-5 Kali Ganda.

Puan Izzati

Shah Alam

Alhamdulillah masa consume dulu sangat membantu. Kebetulan masa dalam pantang tu susu saya drop. Ada kawan yang suggest try lactamum, sebab produk ni berkesan pada dia. Jadi saya try ambil dan makan masa sikit kerana badan saya jenis yang lambat respon pada suplemen. Sebab tu berani beli 3 kotak masa tu. Untuk yakin, kita kena consume lama sikit supaya betul-betul confirm hasilnya. Alhamdulillah pump dari 2oz, sekali power pumping boleh dapat 15oz untuk satu sesi.

Puan Syima

Tg Karang

Waalaikumsalam, haah saya dah cuba minum lactamum. 
Sorry lambat nak maklumkan yang barang dah terima. 
Alhamdulillah susu sekarang dah banyak dan pekat sekarang. 
Dalam sehari boleh 3 kali perah, pump. 
Sekali perah pun hampir-hampir 8 oz.

Desclaimer/penafian : Keberkesanan produk ini bergantung pada kesesuaian individu.
Setiap hasil daripada pengguna adalah berbeza ini kerana tahap kesihatan & metabolisme yang berbeza.
Produk ini memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul berdasarkan testimoni dihalaman ini.
Jangan putus asa, teruskan ikhtiar


Formulasi Terbaru

Hasil penyelidikan dari pakar dalam & luar negara, menemui jawapan susu ibu akan lebih mudah terhasil ketika tubuh mendapat nutrisi sempurna. Kajian bebas terhadap kandungan LactaMum dari Institut penyelidikan dan lab test, membuktikan bahan yang terkandung didalamnya mampu menstabilkan emosi seorang ibu menyusu dan berupaya merembeskan hormon Oksitosin lebih tinggi sekaligus menyelesaikan masalah kekurangan susu badan dikalangan ibu-ibu.

LactaMum, 99% Berkesan Menambah Susu Badan

Hanya guna 1 sachet LactaMum Milk Booster sehari untuk banyakkan susu badan. Sekarang anda mampu selesaikan masalah kekurangan susu ibu dengan cepat & pantas. 

Lihat Testimoni Sebenar Pengguna LactaMum...

Desclaimer/penafian : Keberkesanan produk ini bergantung pada kesesuaian individu.
Setiap hasil daripada pengguna adalah berbeza ini kerana tahap kesihatan & metabolisme yang berbeza.
Produk ini memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul berdasarkan testimoni dihalaman ini.
Jangan putus asa, teruskan ikhtiar

LactaMum Terdiri Daripada Bahan Semula Jadi Membantu Susu Ibu Dihasilkan Lebih Banyak & Meransang Hormon Penyusuan Lebih Aktif!

Kandungan LactaMum Milk Booster 100% Bebas Bahan Kimia

Di Iktiraf Halal oleh JAKIM. Selamat untuk ibu menyusu. 100% daripada bahan semula jadi dan makanan sunnah. Produk tambah susu badan yang terbukti berkesan secara klinikal dan melalui proses pengilangan berstatus GMP (Good Manufacturing Practice)


Kenapa LactaMum Menjadi Pillihan
Ibu Menyusu Di Malaysia?


Saya masih berpegang dengan jenis minuman sachet ni. Susah nak jumpa sekarang ni jenis bancuh kebanyakannya tablet...Ye la, since susu ibu tu sendiri terdiri dari air kan. Jadi logiklah bila lactamum ni diminum dan ramuannya pun memang sesuai dan serasi pada saya tambah susu badan." - Puan Mardhiah Ishak, Kuala Langat.

Pn. Mardhiah

Kuala Langat

Rasa lacta ni sedap! Macam minum Vico pun ada. Tapi ada sikit rasa herba tu yang ohsem, nyaman dan tenang jer bila consume. Waktu malam memang ashik mengepam je saya" 

Pn. Hidayu

Kota Tinggi




LactaMum merupakan suplemen penambah susu badan yang telah diuji bukan saja di makmal semata-mata. Ia telah digunakan oleh ramai ibu-ibu yang mengalami masalah susu kurang (drop) kini mampu banyakkan susu badan semula. Pengambilan Lactamum Milk Booster juga berupaya mengatasi kelesuan tubuh, penat, dan memberikan tenaga kepada ibu aktif yang berkerja. Ia juga terbukti membantu ketika waktu datang haid & dibulan puasa. WOW!

95%

Mudah diguna, isi 1 sachet dalam handbag ke tempat kerja tanpa bawa botol/kotak.

99%

Berkesan seawal 3 hari banyakkan susu badan ibu (rekod pengguna sebelum ini)

100%

Kaya dengan Vitamin C & mineral. Meningkatkan kadar hormon Prolaktin

100%

Susu ibu bertambah dan cukup nutrisi untuk bayi membesar dengan sihat & cerdik

Desclaimer/penafian : Keberkesanan produk ini bergantung pada kesesuaian individu.
Setiap hasil daripada pengguna adalah berbeza ini kerana tahap kesihatan & metabolisme yang berbeza.
Produk ini memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul berdasarkan testimoni dihalaman ini.
Jangan putus asa, teruskan ikhtiar


3 Cara Mudah Menyediakan LactaMum Setiap Hari!

Minuman LactaMum Milk Booster adalah dari campuran herba, makanan sunnah & bahan organik semulajadi.
Didatangkan dengan perisa chocolate yang lazat. Ia seperti anda menikmati coklat panas. Anda akan rasa instant energy dan bersemangat untuk menyusukan bayi.


Kami sarankan pengambilan diamalkan pada awal pagi bagi persedian sepanjang hari. Boleh juga connsume LactaMum sebelum waktu tidur untuk optimumkan penyusuan pada sebelah malam. 

Tolong Lupakan Segala Keperitan & Segala Kesedihan!
Mulai Saat Ini, Anda Juga Mampu 
Menambah Susu Badan Dan Alami Perubahan Seperti Ibu-Ibu Yang Lain.

Sekiranya anda masih mencari cara untuk banyakkan susu ibu, anda dah pun JUMPA dan berada di halaman yang tepat!


Kesan Apabila Menggunakan LactaMum

Kami tidak sanggup melihat wajah ibu-ibu seperti anda menderita, sedih & stress bila berdepan masalah susu badan kurang. Kami amat faham apabila bayi tidak mendapat manfaat nutrisi secukupnya sewaktu membesar dizaman sekarang ini. Duit belanja cukup-cukup untuk makan anak beranak, ditambah belanja susu formula dan pampers. Nilai duit tidak padan dengan kehidupan sekarang. 

Oleh sebab itu kami berikan anda LactMum Milk Booster sebagai solusi menangani masalah kekurangan susu ibu. Ia terbukti berkesan banyakkan susu badan ibu seawal 3 hari. 

Susu Ibu Bertambah Banyak 3-5 Kali Ganda Setiap Hari & Mampu Simpan Stok EBM

Tidak risau lagi si comel anda tidak mendapat susu yang cukup. Malah anda kini mampu menyimpan bekalan susu ibu dalam freezer.

Memberi Instant Energy, Bantu Masalah Susu Kurang Ketika Period & Berpuasa

Tiada lagi tekanan dengan masalah susu badan sikit. Proses menjayakan penyusuan susu ibu sehingga 24 bulan lebih cerah.

Meningkatkan LDR Ibu Menyusu & Meransang Hormon Oksitosin Mudah Dirembeskan

Menjadikan susu badan lebih banyak dan mudah dihasilkan apabila keseimbangan hormon penyusuan kini mudah di aktifkan.

Memberi Jaminan Keselamatan Kepada Bayi Menyusu & Jimat Dari Membeli Susu Formula

Susu ibu lengkap dengan nutrisi dan imunisasi untuk jaminan 100% keselamatan & kesihatan anak. Tidak perlu berbelanja mahal lagi.


Lihat Lagi Apa Kata Pengguna Setelah Mencuba
LactaMum Milk Booster!

cara banyakkan susu badan
petua banyakkan susu badan
cara berkesan tambah susu ibu

Desclaimer/penafian : Keberkesanan produk ini bergantung pada kesesuaian individu.
Setiap hasil daripada pengguna adalah berbeza ini kerana tahap kesihatan & metabolisme yang berbeza.
Produk ini memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul berdasarkan testimoni dihalaman ini.
Jangan putus asa, teruskan ikhtiar

tips tambah susu ibu
testimoni lactamum milk booster

Desclaimer/penafian : Keberkesanan produk ini bergantung pada kesesuaian individu.
Setiap hasil daripada pengguna adalah berbeza ini kerana tahap kesihatan & metabolisme yang berbeza.
Produk ini memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul berdasarkan testimoni dihalaman ini.
Jangan putus asa, teruskan ikhtiar

makanan untuk banyakkan susu badan
lactamum milk booster banyakkan susu ibu

Desclaimer/penafian : Keberkesanan produk ini bergantung pada kesesuaian individu.
Setiap hasil daripada pengguna adalah berbeza ini kerana tahap kesihatan & metabolisme yang berbeza.
Produk ini memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul berdasarkan testimoni dihalaman ini.
Jangan putus asa, teruskan ikhtiar


Pengiktirafan Halal Oleh JAKIM


Berapakah Harga LactaMum?

HARGA SEBENAR

RM139(SM) & RM149 (SS)


Untuk Jangka Masa Terhad! 

Hari Jam Minit Masa

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

TAWARAN 35% DISKAUN PENGENALAN
Cuma..

RM89 (SM) & RM95 (SS) 
(PERCUMA POS SELURUH MALAYSIA)

TAHNIAH

Mulai Saat Ini Anda Mampu Tersenyum Bahagia!

Hanya Amalkan LactaMum Milk Booster Sekali Sehari Susu Badan Bertambah Banyak & Pekat. Solusi Terpantas Untuk Banyakkan Susu Badan Ibu Menyusu.

Tempah Sekarang Atau Hubungi Rakan Niaga Kami

Berminat Jadi Rakan Niaga Lactamum?

  • Nilai, Seremban: 
    Puan Fara Yusoff 019-7562524
  • Bukit Tinggi:
    Puan Nurul 013-2568947
  • Kelantan: Kota Bharu, Pasir Mas, Tanah Merah
    Puan Vivian 017-9455677
  • Alor Gajah, Melaka:
    Puan Husna 018-3676992
  • KL, Wangsa Maju, SetiaWangsa,Bkt Antarabangsa: 
    Puan Farida 012-6726720
  • Gombak,Tmn Sri Rampai, Wangsa Melawati, Tmn Melati, KL: Puan Rohayah 012-9083562

Masih 50-50 Nak Cuba Ke Tak?

Kami tak janji lepas anda consume LactaMum, perkara magik terus berlaku i.e susu badan tiba-tiba meriah & mencurah-curah. Seriously kami tak suka buat perkara hype atau tak masuk akal yang sekadar sedap di dengar sahaja. 

Namun, lihat sendiri apa yang MEREKA ini katakan.

testimoni lactamum milk booster
testimoni pengguna amalkan lactamum milk booster
testimoni pengguna lactamum
testimoni pengguna lactamum milk booster

Desclaimer/penafian : Keberkesanan produk ini bergantung pada kesesuaian individu.
Setiap hasil daripada pengguna adalah berbeza ini kerana tahap kesihatan & metabolisme yang berbeza.
Produk ini memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul berdasarkan testimoni dihalaman ini.
Jangan putus asa, teruskan ikhtiar

Ini Jaminan Kami

Kami telah berusaha untuk mendapatkan penyelesaian yang paling berkualiti bagi masalah penyusuan anda. Kami JAMIN produk LactaMum ini bukan main-main. Ia telah di uji keberkesanannya bukan saja di makmal, malah di uji oleh para ibu menyusu yang mengalami kekurangan susu badan. Kini ramai yang telah berjaya tambah susu badan semula berdasarkan testimoni di halaman ini.

RAMAI YANG TELAH MENCUBA & BERPUAS HATI

11957 Pengguna

Kini Giliran Anda Pula.

Susu ibu diperakui susu terbaik didunia. Beruntunglah anak-anak yang membesar dengan penyusuan susu ibu lengkap. Susu ibu ibarat seperti The Chinese Great Walls yang memberi jaminan keselamatan dan imunisasi terhadap penyakit sekaligus tahap kesihatan anak terpelihara. 

Jaminan Pulangan Wang 7 Hari*

Warning! 
Harga ini tak akan kekal lama dan bila-bila masa akan dinaikan kepada harga sebenar.

Hari Jam Minit Masa

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Edaran : ANM Pro Marketing

Lacta Mum merupakan supplemen makanan tambahan yang membantu para ibu menyusu menambah susu badan dengan cepat, selamat & 99% berkesan. Kandungan dan khasiat formulasi LactaMum adalah berasaskan organic dan semulajadi. Ia telah terbukti secara klinikal dan melalui proses pengilangan berstatus GMP.

Contact Information 

+6010-845 0487